Lederhosen, kolde fadøl og fantastisk stemming

Lederhosen, kolde fadøl og fantastisk stemming

31. oktober 2010 - kl. 0:39 - af

Den sidste aften med dansk sommertid, blev i aftes fejret blandt andet med Tyrolerfest i Syvsten Hallen. Nogen kunne måske få den tanke, at det så er en erstatning for Bamsefesten i Januar, men det er der på ingen måde tale om. Bamse kommer som altid til Syvsten sidst i januar, fortæller Inge Rasmussen fra Syvsten IF.
Aftenes tyrolerfest var lidt af en prøveklud for idrætsforeningen, for at se om der var – og er basis for endnu en tilbagevendende begivenhed i Syvsten, og det er der bestemt, må vi nok konstaterer. Dog skal festen selvfølgelig evalueres af idrætsforeningen før noget er sikkert –  men sikke en fest!
Allerede en time før dørene officielt blev åbnet, begyndte festglade mennesker at strømme til Syvsten Hallen, og her blev de mødt af et veloplagt Sæby Tyrolerorkester, der gav en lille smagsprøve på, hvad der ventede i løbet af aftenen.
De godt 250 gæster var på plads lige omkring kl. 18.30, hvor der kunne serveres vaskeægte tyrolermenu, med ølben, pølser og meget andet ad libitum. Så bunden ligesom var lagt før aftenens udskejelser.
Under spisningen og fremtil klokken 20 var det en lokal DJ, der sørgede for at stemningen blev holdt høj, hvorefter Frank Hejslet bød velkommen på bedste skoletysk og med nummeret “Ein prosit”, for ligesom at få startet med det, som det også handlede om, nemli´ masser af velskænkede fadøl fra de mange flotte udklædte hjælpere, der altid velvilligt stiller op, når der holdes fest i Syvsten Hallen.
Aldersspredningen denne fantastiske aften ville nogen måske have spået til “noget for de gamle”, men det var helt forkert, der var alle aldersgrupper fra 18-70 år, og de var alle med på noderne fra starten, så allerede efter 5 minutter med Sæby Tyrolerorkester, var de første oppe og danse på stolene, og som det tørt kom fra Frank Hejslet, “hvis de ikke holder til det, er det ligemeget, de skal alligevel retur i morgen” og dermed var linjen for aftenenes mange sjove og anderledes indslag lagt.
Nogle brugte også aftenen til at holde personalefest, fortalte Inge Rasmussen, heriblandt Pava fra Frederikshavn og Trans Lyft fra Dybvad, andre kunne fejre bryllupsdag og minsanten, om ikke der også var et brudepar, der tidligere på dagen havde givet hinanden deres “ja” på rådhuset.
Så alt i alt et fantastisk arrangement, som de bestemt kan være stolte af i Syvsten, alt var lavet færdig til mindste detalje, både oppyntning og tøjet til de mange hjælpere, hvilket fik flere til at sige: “Næste år vil vi også klædes ud, det er sku da fedt”. Så mon ikke der også i 2011 kommer Tyrolerfest i Syvsten Hallen?

2 kommentarer til “Lederhosen, kolde fadøl og fantastisk stemming” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Lederhosen, kolde fadøl og fantastisk stemming”

  • Sindsyg god fest, masser af god stemning og mange glade og dejlige mennesker. Godt gået Inge.

  • super god fest ,håber at det bliver flere af dem.
    god stemning og et dejligt festligt publikum.
    så lav bare en mer . vi kommer. hilsen kurt syvsten

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lederhosen, kolde fadøl og fantastisk stemming ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER