Masser af forældre og “ulovlige” våben på Torvet

Masser af forældre og “ulovlige” våben på Torvet

29. oktober 2010 - kl. 17:26 - af

“Sort Nat” er skudt igang, og masser af børn og forældre er i øjeblikket travlt beskæftiget med at lave Sæby’s flotteste græskar-lygte på Torvet. Alle kneb gælder, og børnene bliver kyndigt sekunderet af forældrene – og i nogen tilfælde bliver der givet en hånd i kampen om den eftertragtede titel – årets flotteste græskar-hoved – der præmieres med gavekort til Handelsstandsforeningen. Da der er rigtig mange børn, er der ikke plads til at alle kan skære på engang, nogle forældre har selv hobbykniven med så det hjælper lidt, selvom det i vore dage kan udløse både bål og brand at gå på gaden med “våben”. Dem der ikke er klædt på med “våben” kan få lagt den helt rigtige krigsmaling til Halloween, inden de ta’r plads på de opstillede halmballer, og kommer med deres ide til årets græskar.
Mange butikker er mørkelagt og næsten alle steder er der 20% eller mere at spare på aftenens handel. Butikkerne holder i dag åbent til kl. 20.
Til sidst inden de gratis slikposer skulle uddeles, nåede vi lige vinderne af flotteste kostume. Det var to “hekse” der hver vandt et gavekort til Handelsstandsforeningen TILLYKKE!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af forældre og “ulovlige” våben på Torvet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger