“Sort Nat” starter tidligt fredag morgen

“Sort Nat” starter tidligt fredag morgen

29. oktober 2010 - kl. 10:37 - af

Som man har kunnet læse tidligere på ugen, afholdes der i aften “Sort Nat” i Sæby, og store dele af byens forretninger holder åbent helt til kl. 20, med masser af uhyggelig gode tilbud.
Allerede her til morgen var de første butikker i gang med at mørklægge hele eller dele af forretningen, for at få den rigtige stemning frem.
Senere på dagen, nærmere betegnet kl. 16, indbyder Handelsstandsforeningen alle børn til at lave deres egen græskar-lygte, som herefter udstilles foran de mange butikker, der holder længe åbent. Flotteste græskar-lygte præmieres, ligesom der kl. 18 udvælges den mest uhyggelige udklædning på scenen på Torvet. Der er gratis fredagsslik til alle fremmødte børn, så der er på alle måder penge at spare i Sæby denne fredag aften i oktober.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '“Sort Nat” starter tidligt fredag morgen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER