London calling – hvad er trenden?

London calling – hvad er trenden?

27. oktober 2010 - kl. 9:20 - af

Frisør A er netop hjemvendt fra London. Her har de oplevet Salon International, som er en af de største messer indenfor frisør/wellness-branchen, og der var hundredvis af stande, med alt hvad man kunne tænke sig – og få brug for. Der ud over var der nogle af de største frisører, som lavede shows på Salon Live. Specielt: Sassoon, Tony & Guy, og ikke mindst den fantastiske Patrick Cameron, som kan trylle med langt hår, og få det til at se legende let ud.

Det kræver overblik, når man træder ind på messen. Hvad vej skal man gå, og hvor skal man starte? De fik hurtigt lagt en plan, og så gik det ellers løs.

På så stor en messe, skal man ikke være bange for mange mennesker på et sted, for så er det ikke lige der, man skal være. Frisører fra det meste af verden havde denne weekend træf netop her.

Anita fortæller: “Vi fik set, rørt og hørt så meget”. Så det må da absolut være noget, der kan bruges hjemme i salonen.

Hvad er trenden så? “Vi så skarpe/kantede klipninger med tvist af undercut. Krøller eller ej – der var masser af krøl. Farvetrenden bød på lidt af hvert, men det støvede look gik igen. Langthårsshow med Patrick Cameron, var ført i 50´er stil. Meget elegant. Den mand – han kan trylle! Hos GHD var det, som at træde ind i selve Rokkostilen med balkjoler og lækkert, lækkert krøl”, slutter Anita.

Så alt i alt – en god, oplevelsesrig tur med mange gode faglige oplevelser – og selvfølgelig også med en tur ud i Londons natteliv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'London calling - hvad er trenden?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger