Ung Sæby danser debuterede med ny partner til DM

Ung Sæby danser debuterede med ny partner til DM

23. oktober 2010 - kl. 15:40 - af

I oktober deltog Mette Jung Dige fra Sæby i Danmarksmesterskabet i Latinamerikanske danse sammen med sin nye partner Christian Wichmann fra Viborg.
Parret har ikke danset sammen i mere end 4 måneder, og de har kæmpet meget for at komme med til det store mesterskab, som blev afholdt i Sakskøbing. I ugerne op til turneringen stod langt de fleste dage på træning, træning og atter træning. Ud over den sædvanlige træning som foregår i Randers og Aalborg, deltog parret i workshops og træningslejre.
Turen til Sakskøbing er lang, men det gør ingenting, når man brænder så meget for dansen som de to unge mennesker gør. Dagen var præget af en blanding af nervøsitet og spænding, da det var første gang Mette deltog i voksenrækken. Christian er et par år ældre, så han har erfaring med at danse blandt verdens absolut bedste dansere. Men på trods af nervøsiteten dansede parret op til deres bedste, og det blev også vist på resultatet. Mettes drøm var at nå ind i top 20 i Danmark, og med en flot 16. plads, gik drømmen absolut i opfyldelse.
Selvom der nu er efterårsferie fortsætter parret med blod, sved og tårer i træningslokalet, da der den 30. oktober venter endnu et Danmarksmesterskab, men denne gang er det i 10-dans, hvor man både skal danse standard og latin.
– To unge mennesker som udover deres studier er VILDE MED DANS.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ung Sæby danser debuterede med ny partner til DM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger