Trylleri, ballondyr og varme popcorn til børnene

Trylleri, ballondyr og varme popcorn til børnene

23. oktober 2010 - kl. 0:10 - af

Sådan lød fredagens menu på Torvet i Sæby i anledning af efterårsferien. ”Trylle-Thomas” tryllede lidt for de fremmødte og forsøgte på bedste vis, at varme de mange småfrysende børn op på en halvkold oktoberdag. Efterfølgende var der ballondyr til de mange tålmodig ventede børn, som også fik lejlighed til at smage Conny’s hjemmebag i form af varme popcorn. Et umiddelbar skud vil lyde på i omegnen af 80 børn plus forældre, der alle fik en hyggestund denne fredag. Selv “Ballon Thomas” fik varmen, af de mange ballon-hunde der skulle til, for at ingen skulle gå hjem tomhændet fra dagens aktivitet på Torvet, og en enkelt fik da også lokket sig til en ballon-hat i fineste kvalitet.
Nu mangler vi så dagens børnloppemarked, og alle krydser fingre for et nogenlunde vejr, så børnene kan få en hyggelig afslutning på efterårsferien. Som et endegyldigt punktum på dagen, er Sæby Handelsstandsforening vært ved en omgang pizza og cola til de børnekræmmere, der møder frem på Torvet.
Starttidspunktet for loppemarkedet er kl. 9.30, samme tid som byens forretninger åbner, og det hele slutter igen kl. 13, når butikkerne lukker igen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trylleri, ballondyr og varme popcorn til børnene ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER