Sæby møder Aalborg BK i basketball lørdag

Sæby møder Aalborg BK i basketball lørdag

22. oktober 2010 - kl. 9:38 - af

1. Division damer Aalborg BK – Sæby  lørdag den 23 okt. kl. 14.00

Det vil sikkert blive et brag af en kamp, når de to Nordjyske hold tørner sammen denne weekend. Begge hold er kommet skidt fra start denne sæson og står uden point. Normalt giver begge hold hinanden kamp til stregen.

Sæby stiller stadig ikke med stærkeste opstilling. Godt nok er Signe Brandt vendt tilbage og spiller sæsonens første kamp, men til gengæld må holdet undvære Charlotte Simonsen og Gitte Schimmell til denne kamp. Det kan godt få betydning både i angrebet og forsvaret.

Sæby stiller med følgende spillere: Rikke Jensen, Isabella Larsen, Nanna Jensen, Line Ypkendanz, Line Clausen, Henriette Sørensen, Christina Legaard, Signe Brandt, Kammille Arvidson og Louise Munch.

PR SÆBY BASKET  Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby møder Aalborg BK i basketball lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER