Flot opbakning til håndboldskole hos Sæby HK

Flot opbakning til håndboldskole hos Sæby HK

22. oktober 2010 - kl. 9:28 - af

Sæby HK har nu for andet år i træk afholdt håndboldskole. Denne gang samledes 30 ”elever” på håndboldskolen. Eleverne fik udover en god oplevelse og en masse træning også et Hummel shorts og t-shirt sæt samt en drikkedunk. Sæby HKs håndboldskole startede ved et kvikt fløjt fra den ene af de fire instruktører.
Deltagerne som var fordelt på årgangene U-10, U-12 og U-14 spiller alle til dagligt i Sæby HK. De fleste vidste derfor, hvem hinanden var og det betød da også at alle var med fra start. Ingen var generte og holdte sig i baggrunden. Den blev trykket lige fra starten.

Temaet for denne håndboldskole var teknisktræning og totalhåndbold/Streethandball. Det tekniske var altså derfor i højsædet da både totalhåndbold og Streethandball er spil, hvor der er høj fart og der gives ekstra point for fine detaljer.

”Vi har valgt dette område da det er et af de vigtigste aspekter i moderne håndbold”, udtaler håndboldskoleleder og ungdomsudvalgsformand Rasmus Jensen.

Eleverne har haft mulighed for at øve sig i frække indspil fx gennem benene, forfine deres finter, prøve sig med skruebolde, at skyde bag ryggen og mange andre trickskud. Udover disse eksempler er der bliver trænet forsvar, faldteknik, rullefald, forskellige skudvariationer og alle ungerne har taget DHFs bronzeteknikmærke.

Sæby HKs ungdomsudvalg glæder sig allerede til næste år, hvor man måske vil prøve sig ad med en anderledes organisering, men først fokusere ungdomsudvalget på afholdelse af ”Et brag i hallen” d. 21/11, juleafslutning, deltagelse i Midtjysk julecup mellem jul og nytår samt meget, meget mere…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot opbakning til håndboldskole hos Sæby HK' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger