Skjold Sæby’s serie 1 hentede flot sejr i Hirtshals

Skjold Sæby’s serie 1 hentede flot sejr i Hirtshals

21. oktober 2010 - kl. 12:03 - af

På mål af Daniel Overlade sikrede Sæbys serie 1-hold sig 3 vigtige point, da det blev til en sejr på 1-0 ude over Hirtshals i weekendens kamp. Karsten Thomsen, Sæbys cheftræner, havde blot foretaget en enkelt ændring i forhold til sidste weekends kamp mod Asaa. Således gled Tobias Overlade ind i startopstillingen på bekostning af Mads Nielsen. Dermed så holdet ud som følger (4-4-1-1):

Stefan W. Henriksen

Anders Engen – Jeppe Vittrup – Anders Lykke – Simon Rafn

Dennis Poulsen – Nicolaj Eliasen – Jens Lorenzen – Patrick Nødgaard

Daniel Overlade

Tobias Overlade

Bænken: Mads Nielsen, Steffen Rasmussen, Mathias Larsen

Det var et tænt Sæby-hold der kom på banen, og fra kampens start var det tydeligt, at der stod vigtige point på spil. Sæby-spillerne var aggressive og viste den rette indstilling. Det resulterede også i et pres mod Hirtshals-målet fra første fløjt. Holdet var dygtige til at holde fast i spillet højt oppe på banen. Den gode start blev endnu bedre efter 6 minutter, da Dennis Poulsen snittede en bold videre til Daniel Overlade, der fra kanten af feltet kanonerede kuglen over i modsatte kryds, uden chance for Hirtshals-keeperen. En drømmestart for det undertippede bundhold fra Sæby. Kort efter scoringen modtog en Hirtshals-spiller et gult kort, og dette udnyttede Sæby til fortsat at være dominerende i kampen. Desværre kastede spilovertaget ikke yderligere scoringer af sig. Efterhånden som første halvleg skred frem, kom hjemmeholdet fra Hirtshals bedre med i kampen. De blev aldrig for alvor farlige – kun løse forsøg fra distancen blev det til, da Sæby-defensiven stod rigtig godt denne eftermiddag i Hirtshals. I resten af halvlegen opstod der ikke de store målchancer, det blev ved ”lige ved og næsten” for begge hold. Dermed kunne Sæby gå til pause med en fortjent 1-0 føring.

Fra anden halvlegs start var det et langt mere aggressivt Hirtshals-hold der kom på banen. Med vinden i ryggen lagde de nu et hårdere pres ned mod Sæby-målet. Kort efter pausen var de tæt på at få udlignet, da et hovedsted ramte overliggeren. Hirtshals var i perioden herefter fortsat toneangivende, og udnyttede nu rummet mellem Sæbys forsvar og midtbane. Herfra fik hjemmeholdet spillet sig frem til flere muligheder, men enten svigtede træfsikkerheden i afslutningsøjeblikket, eller også agerede Sæby-keeper Stefan Henriksen endnu engang en sikker sidste skanse.

Generelt pressede Hirtshals på i hele anden halvleg. Sæby var her farligst på kontrastød, og var også i flere omgange tæt på at lukke kampen. Først var Mathias Larsen på færd, da han efter en god solo-tur desværre afsluttede for svagt. Efterfølgende havde Jens Lorenzen et hovedstød snært forbi mål, efter godt opspil i venstresiden ved Steffen Rasmussen. Også Nicolaj Eliasen var tæt på, da hans afslutning snært under mål blev blokeret af den Hirtshals-forsvarer.

Bolden ville dog ikke over stregen i begge ender, og Sæby-spillerne kunne dermed juble efter dommerens sidste fløjt. En flot og vigtig sejr i Sæbys bestræbelser på fortsat at spille i serie 1. Kampen igennem viste holdet flot taktisk spil, og løste opgaven flot.

Man of the match: Daniel Overlade med 4 stemmer

Husk at følge holdet, når de lørdag den 23. oktober tager imod Lindholm IF. Kampens fløjtes i gang klokken 16.00 på Sæby Stadion.

Tekst: Jens Lorentzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold Sæby's serie 1 hentede flot sejr i Hirtshals' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER