Børnene hyggede i teltet på Sæby Torv

Børnene hyggede i teltet på Sæby Torv

21. oktober 2010 - kl. 18:27 - af

Handelsstandsforeningen i Sæby, har lagt sig i selen for at give børnene en god og sjov efterårsferie. Derfor var der i dag på torvet opstillet et telt, hvor børn, forældre og barnlige sjæle kunne male deres helt eget krus. Handelsstandsforeningen havde købt hvide krus, samt tusser i alle regnbuens farver og de blev flittigt brugt af de ca. 100, meget kreative børn som i løbet af dagen lagde vejen forbi.
Krusene kun efterfølgende afleveres til brænding eller man kunne vælge at tage dem med hjem og sætte dem i ovnen i 40 minutter ved 180 C. Efterfølgende kan de så bruges uden de flotte motiver gnides ud. Dem der valgte at aflevere dem til Conny i teltet, kan afhente deres færdige krus i morgen samme sted.

Handelsstandsforeningen har flere aktiviteter i ærmet og allerede i morgen, kan børnene opleve ”trylle-Thomas” som har masser af trylleri og flotte balloner med. Han er at finde på torvet fra kl. 15 og skulle vejret være skidt, er der plads i det opstillede telt, hvor der også serveres gratis varme popcorn til alle børn.
Hvis nogen skulle have lyst er der også i morgen ansigtsmaling i teltet og dette er naturligvis også gratis.

Sidst skal vi nævne at der på lørdag, som det er annonceret er børne loppemarked, og alle kan være med. Tilmelding til Conny Egeborg, eller ved fremmøde lørdag kl. 9.30. Teltet kan også lørdag benyttes, hvis vejret driller. Til alle børnekræmmere er der gratis pizza og sodavand, så tøm loftet eller værelset og lad os mødes til marked på torvet, lørdag fra kl. 9.30-13.00

Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnene hyggede i teltet på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger