Sæby Big Band spiller ved Jazzy Days på torsdag

Sæby Big Band spiller ved Jazzy Days på torsdag

19. oktober 2010 - kl. 0:06 - af

Den efterhånden flotte, kendte og prisvindende Jazz Festival i Tversted i uge 42 præsenterer efterhånden traditionen tro kendte danske og udenlandske jazz kendisser. I år er ingen undtagelse. Og ser man det omfattende program for festivalen er der bestemt god grund til at besøge festivalen.

Og i år har også Sæby Big Band fået muligheden for at få en plads i koncert-rækken. Sæby Big Band glæder sig meget til at skulle spille på Klitgården i Tversted på torsdag den 21. oktober kl. 20.00 for forhåbentlig fulde huse. Orkestret stiller 24 musikere og sangere og vil fylde godt i den hyggelige koncertsal i på Klitgården i Tversted. Og måske er det første gang Jazzy Days har besøg af et big band ? Så der er absolut ingen grund til at udblive for denne forrygende oplevelse.

Under temaet Jazzy Talents stiller Sæby Big Band op, hvilket passer orkestret glimrende. Sæby Big Band lever nemlig af gode unge talenter, som hyppigt er ”føl” i orkestret og lærer det gode jazz-håndværk med masser af glad big band musik i mange genrer. Således også denne aften, hvor orkestret har unge musikere bag trommerne, klaveret, i blæsergrupperne og blandt sangerne. Hvor heldig kan man være, når man kan mestre det i Nordjylland.

Men også båret af orkestrets mere rutinerede musikere, præsenterer big bandet en række herlige numre med sangere og orkestret som ensemble uden sangere. Ikke mindre end 3 sangere bringer orkestret med denne aften og sammen med orkestret vil de synge dansk jazz, pop, hard-core big band arrangementer og flere af disse arrangeret af kendte danske jazz arrangører.

Kom glad og lyt til fed big band lyd ved Tversted Jazzy Days på torsdag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Big Band spiller ved Jazzy Days på torsdag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger