Julebelysningen i Skagen og Sæby, sikret også i år

Julebelysningen i Skagen og Sæby, sikret også i år

18. oktober 2010 - kl. 0:16 - af

Efter møde i Teknisk Udvalg den 12. oktober på Frederikshavn Kommune, kan alle Sæbynitter så småt begynde at glæde sig til jul. Der var inden mødet en smule usikkerhed omkring det tilskud, der hvert år sikre julebelysning og dermed julehyggen i Sæby og Skagen.
Punktet var med på dagsordnen, da der har været forskellige fremgangsmåder i kommunens tre største byer, Skagen, Frederikshavn og Sæby. Der var derfor lagt op til en hamonisering af tilskuddene, og efter mødets afslutning, kunne vi med glæde konstaterer, at der var bevilget det samme beløb til opsætning, nedtagning osv. som de foregående år trods massive besparelser i kommunen. Også juletræerne i byen var på dagsordenen, og her blev der ligeledes fastlagt økonomi og regler, så alle ved hvad de har at rette sig efter.
I Sæby og Skagen er det Handelsstandsforeningerne, der varetager opgaven med julebelysningen, og her var der udbredt tilfredshed med mødets resultat.
En anden vigtig ting er, at p.g.a. stramninger i lovgivningen, skal alle lyskæder i byen forsynes med relæer, som i år skal eftermonteres for at lovliggøre byens så hyggelige belysning. Denne opgave er nu påbegyndt, og alle kan medio november se byen pyntet i lighed med tidligere år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julebelysningen i Skagen og Sæby, sikret også i år ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER