To flotte resultater af Skjold Sæby’s U14 Drenge

To flotte resultater af Skjold Sæby’s U14 Drenge

17. oktober 2010 - kl. 13:09 - af

SaebyAvis.dk var i torsdags på besøg ved IF Skjold Sæby’s baner. Her mødte vi bl.a. Per Lindgaard Pedersen, som er træner for U-14 drenge.

Han fortalte: “Vi har i U-14 Drenge (Årgang 97-98) været så gode, at vi har spillet os til en oprykningsplads til vores to 11-mandshold. Vores U-14 Drenge A hold ligger pt. nr. 2 i deres række, og de skal i weekenden møde Sulsted/Vestbjerg IF som er nr. 1. Så det er en kamp om første pladsen i puljen, og da Sæby-holdet har vundet det første opgør, er der stor gejst for en ny sejr. Holdet er dog sikker på at spille i U-14 drenge M2 rækken i foråret, hvilket er den anden bedste række under JBU (Jysk Boldspil Union) i denne årgang.
Vores U-14 Drenge B hold (2-holdet), ligger pt. nr. 1 og er ubesejret. Selvom holdet mangler at spille to kampe, blev oprykningen sikret da der sidste tirsdag blev spillet mod Bindslev/Tversted med en sikker 14-0 sejr. Så i foråret skal holdet spille i den 3. bedste række – altså U-14 Drenge A. Der er pt. følgende rækker i U-14 drenge årgangen: U-14 Drenge M, U-14 Drenge M2, U-14 Drenge A, og U-14 Drenge B.
Vi har ud over disse to 11-mandshold også to 7-mandshold i hver sin årgang, og da vi pt. er 43 spillere, får vi nok endnu et 11-mandshold til foråret.
Så der er stor succes i IF Skjold Sæby´s U-14 drenge afdelingen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To flotte resultater af Skjold Sæby's U14 Drenge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER