Syvsten Kro hængt ud af elev i Fagbladet 3F

Syvsten Kro hængt ud af elev i Fagbladet 3F

14. oktober 2010 - kl. 16:52 - af

Luder, bitch, hjernedød, smatso, snotdumme møgkælling, svin. Den slags skældsord fik den nu 23-årige kokkeelev Mette Jespersen jævnligt råbt i hovedet af den ene halvdel af forpagterparret på Syvsten Kro, Leif Simonsen. Det skriver Nyhedsbrevet 3F.

Tre tidligere ansatte bekræfter Mette’s fortælling om grov chikane og skældsord. De fortæller også, at de har fået samme hårde behandling og stadigvæk er mærkede, her længe efter.

Jeg arbejdede op til 37 timer fredag, lørdag og søndag – uden overtidsbetaling – Vi sled i det, fortæller Mette Jespersen, der i oktober 2009 måtte sygemelde sig, slidt op af psykisk terror.

Leif Simonsen fra Syvsten Kro, ønsker ikke at udtale sig.

-Snak med min advokat, siger han.

End ikke hans advokat har en kommentar til sagen.
-Vi har ikke lyst til at udtale os. Sagen kører i nævnet, slutter han.

3F Aalborg har stillet et krav til Syvsten Kro på 125.000
kroner for blandt andet manglende overarbejdsbetaling. Sagen skal nu behandles i Tvistighedsnævnet.

12 kommentarer til “Syvsten Kro hængt ud af elev i Fagbladet 3F” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

12 kommentarer til “Syvsten Kro hængt ud af elev i Fagbladet 3F”

 • Sandelig ikke en kro man får lyst til at besøge. Dårlig atmosfære må man sige.

 • Britta Sørensen

  Jeg synes man skal passe på ikke at dømme nogen i denne sag, før man kender begge sider.
  Igennem mange år er jeg kommet på syvsten kro på alle tider af døgnet, og aldrig en eneste gang er jeg blevet dårligt behandlet, og har heller ikke oplevet at forpagterparret har talt grimt til eller om nogen.
  Dem jeg kender der har hjulpet til med serveringen har været glad for det.
  Jeg oplever stedet som et dejligt sted at komme, der er styr på tingene og jeg vil aldrig tøve med at holde min fest der igen !

 • Jeg tror ikke, det er noget eleven finder på. Når man tænker på, hvor svært, det er for de unge at finde en læreplads, tror arbejdsgiverne, de kan tillade sig hvad som helst. Det er ikke rimeligt. Jeg kender også Syvsten Kro for noget godt, men jeg har heller ikke været elev der.

 • Ja når tre tidligere ansatte bekræfter forløbet er der måske nok noget om det……..

 • Henrik Kristensen

  Kan fuld ud tilslutte mig Britta Sørensen´s udlægning af denne sag, man skal være varsom med at hænge nogen ud som skurk eller det der være, hvis ikke man har kendskab til sagens sammenhæng.
  Jeg har gennem mange arbejdet på kroen, som “løsarbejder” især omkring juletid og andre presserende perioder. Jeg har bestemt ikke opserveret nogen form for personhetz eller anden nedsættende ytringer mod personalet.
  Det er da klar, at der i ny og næ er faldet bramfri bemærkning, men den har altid været med en ironisk undertone og det gælder alle parter. Der har altid været et næsten familiær sammenhold i køkkenet, hvor overholdelse af leveringstid og kvalitetsmad var og er et fælles mål.
  De udtalelser og hændelser, som ovenstående artikel omhandler, bunder i nogen personlig problemer, som ikke skal kommenteres på disse sider.

 • Uden iøvrigt at vide, hvad der er op eller ned i denne sag, kan det blot konstateres, at ynkelig klynkeri og klagesager ved selv det mindste, der går en imod, er blevet fremherskende i disse forkælede tider – godt hjulpet på vej af diverse fagforeninger og andre klynkeorganisationer.

 • Niels Sørensen

  Det her er det HELT afgørende:
  “Tre tidligere ansatte bekræfter Mette’s fortælling om grov chikane og skældsord. ”

  Hvis IKKE det var med, ville det jo blot være ord mod ord. Det er det ikke nu, når der er vidner. Så pas på med at forsvare nogen, I ikke kender – når der er 3 vidner, der rent faktisk har været til stede, der kan sige noget andet!

 • Jeg bor sammen med en af de 3 vidner, jeg kan ikke forstå at der er nogen der stiller spørgsmål til det. Syvstenkro har jo ikke givet mette og de 3 vidner de tilæg, som er søndag, helligdage og aftenvagt. Der bliver ikke overholdt nogle regler. Hun har flere gange først haft fri for arbejde ca. kl. 02.00 om natten og tvunget til at mødt ind igen allerede kl. 07.00 om morgenen. Det er mere reglen end undtagelsen.
  Min kærste har blandt andet oplevet at fået smidt køkkengenstande efter sig, diverse skældsord som “forpulet møgluder”. .
  Når man står i krostuen virker forpagterparret som meget flinke mennesker, men når man først kommer der fast på kroen HVER dag, så får piben en anden tone. Som løsarbejder få kroen oplever man ikke de samme ting, som de fastansatte gør, da man ikke er der så ofte og altid bliver sendt hurtigt hjem igren. Det er ofte herefter man bliver tviunget til at høre på, at kollegaerne bliver bagtalt med diverse skældsord. Disse skældsord er der også flere af løsarbejderne der kan bekræfte, da de ofte bliver sagt i køkkenet – og det er IKKE med er ironisk tonelag. Disse mennesker vælger desværre at tie, så der kun er de 3 ansatte, der tør at fortælle sandheden. Min kæreste er stadig hårdt mærket efter hendes arbejdstid på syvsten kro, og har efter dette tabt gejsten for faget.

 • kender så mette personligt (blev udlært med hende) og tror bestemt ikk det er noget hun finder på.. efter som jeg har set hvordan hun havde det.. altså man skal virkelig være langt ude hvis man bare digter sådan noget op… !
  kender så også andre der har arbejdet der, og siger det samme de er ikk til at arbejde med..

  det kan godt være det ser rigtig godt ud udefra og ikk rigtig tror på det.. men det er sandt.. plejede at have respekt for syvsten kro.. men den er helt forsvundet nu.. fuldstændig.. ! jeg sys ikk selv det er værd at give penge til når de er sådan, og så er det ligemeget hvor godt maden er..

 • Mette Gregersen

  Forstår slet ikke sådan en sag skal være offentlig “debat” – ingen er dømt endnu.

  Jeg får dårlig smag i munden når den slags sker.

 • Jeg har lidt svært ved at tro på at “de tre vidners udsagn” skulle være hele sandheden. Der er jo, som der også er skrevet, altid to sider af en sag. Jeg nægter simpelthen at tro på at Karen og Zimmer skulle kalde deres ansatte for “møgluder” bare ud af den blåluft. Det er selvfølgeligt aldrig iorden at kalde ansatte for sådanne udtryk. Vi har spist og holdt fest på kroen uden at have det mindste at klage over. Tvært imod, er vil altid blevet behandlet rigtigt godt. Men tonen i et køkken er vist hård, efter hvad man kan høre i diverse tv udsendelser, med stjerne kokke ( Gordon Ramsey fx.) At der er tre der siger det samme er jo ikke det samme som at de skulle være hele sandheden. For et par år siden var det murermester Birger Pedersen der stod for skud. Flere af dem som stod frem i fagblad ol. havde aldrig været ansat i firmaet. Men deres udsagn står jo som sandhed i befolkningen, fordi de ikke hører begge sider af sagen. Jeg kan kun opfordre folk til at komme på kroen stadig væk. Man er jo uskyldig til man er dømt. Husk det i stedet for at hoppe med på hysterivognen.

 • Jeg kan kun støtte Poul thomsen , kære medmennesker se nu sagen fra to sider
  3f er kun intresseret i at vinde 🙁 . Bliv ved med det god mad på syvsten kro, Karen & simmer :-).

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten Kro hængt ud af elev i Fagbladet 3F ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger