Mekaniker fra Hørby åbner egen murerforretning

Mekaniker fra Hørby åbner egen murerforretning

14. oktober 2010 - kl. 9:21 - af

Efter at have brugt en del år i autobranchen og desuden megen tid på rallycross, har 36-årige Kurt Knudsen fra Hørby besluttet sig for at prøve kræfter med det at være selvstændig. Mange ville jo nok have gættet på et hverv indenfor automobiler, men det er helt forkert. Godtnok er Kurt udlært hos BMV i Sæby, da der var noget der hed sådan, men sidste svendbrev med Kurt’s navn på stammer fra et helt andet sted. Han er nemlig nylig udlært hos Børge Juul, efter at have tilbragt de seneste år her i voksenlærer som murer.
Kurt Knudsen har derudover bygget og muret sit eget hus i Hørby helt fra bunden, hvilket gav ham smag for branchen. Selv uden den store faglige viden er det ikke svært at se, at der her er tale om et særdeles flot byggeri og godt håndværk.
Det er også herfra ejendommen, han pr. 1. November vil drive sin forretning KCK-byg. Firmabilen er også købt og står lige nu på gårdspladsen, mens Kurt skruer, pudser og polerer, inden bilen skal monteres med firmaets logo, så den er klar til de første opgaver, når den tid kommer.
Kigger man sig lidt omkring, kan man også se, at det ikke er grej, der mangler, og Kurt fortæller, at det meste blev købt i forbindelse med opførelsen af huset, og at det efterfølgende blevet klargjort og malet, så det kan hjælpe ham på vej i hans nye hverv.
Kurt fortæller også, at han altid har nydt når en opgave er gjort helt færdig. Han mener, det måske er her, han får sin store force, da mange som han siger: ”glemmer” den sidste finish, og derfor ikke helt kan leverer den gode kvalitet og service, som kunderne efterspørger. Og spørger man til, hvilke opgaver han kan løse, kommer svaret promte! Alt indenfor murerarbejde, og jeg vil ikke love folk mere, end jeg kan holde, siger han, for jeg mener, det største problem i dag er, at folk ta’r for meget ind, og derfor også har mange halvfærdige projekter til at stå, til stor utilfredshed både for kunderne og for mig. Jeg vil hellere ta’ en ting af gangen, så ved kunderne, hvad de kan forvente.
Kurt har sidste arbejdsdag hos Børge Juul i morgen fredag, og allerede nu er der lidt sommerfugle i maven kan man godt fornemme, for en ny og anderledes hverdag begynder snart for ham, hans kone Anita og deres datter Sofie, som er 4 år. Anita er kommunal dagplejemor og har i øvrigt også sit virke i familiens hus på Estrupvej i Hørby. SaebyAvis.dk ønsker Kurt held og lykke med murerforretningen KCK-byg,  og skulle der sidde nogen der hjemme og tænke, at de måske lige mangler en til at lave solbænk, badeværelse – eller hvad det måtte være, så er telefonen åben for uforpligtende tilbud allerede nu på telefon: 4034 1554.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mekaniker fra Hørby åbner egen murerforretning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger