Indbrud hos Peiter Sport i Sæby…

Indbrud hos Peiter Sport i Sæby…

13. oktober 2010 - kl. 9:48 - af

Natten til tirsdag var der indbrud hos Peiter Sport i Sæby.  Indbruddet skete kl. ca. 03 og tyvene er kommet ind ved at smadre butiksdøren. Der er fjernet dyrt mærketøj for ca. 200.000 kr. Det er jakker og anden beklædning af mærkerne North Face, Canada Goose og 8848.
En sort VW Touran på gule plader blev set ved forretningen på gerningstidspunktet.
Skulle nogen have hørt eller set noget, vil Politiet gerne kontaktes på tlf. 1-1-4.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud hos Peiter Sport i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER