Modeshow hos Helle S, Vestergade i Sæby

Modeshow hos Helle S, Vestergade i Sæby

11. oktober 2010 - kl. 0:17 - af

Torsdag den 14. oktober kl. 19 er der mulighed for at se alle efterårets nye mode trends. Det sker hos Helle S, der forhandler mærker som: Soaked in Luxury, Ciso (str. 42-52), Repeat, Share Female, Zoulmatwe, Deluca (str. 42-52), B-Young og Lise Sandahl. Der vil være 20% på alt i butikken – dog ikke smykker og ure, og der vil være flotte gevinster hele aftenen.

Har du lyst til at deltage i dette modeshow, kan du købe billetter i butikken eller på tlf.: 2876 6813, billetprisen er kr. 50, og der vil blive serveret sandwich, kaffe, the og kage…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modeshow hos Helle S, Vestergade i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER