Østervrå fester stadig i uge 42…….

Østervrå fester stadig i uge 42…….

10. oktober 2010 - kl. 0:55 - af

Fra tirsdag til lørdag er der gang i den med Festdage i Østervrå, som er den fælles betegnelse for tilbud og aktiviteter til både børn og voksne i skolernes efterårsferie.

Østervrå Svømmehal trækker i det store partiudstyr tirsdag aften den 19. oktober, hvor der i to afdelinger afvikles Poolparty. Først er det aldersgruppen 5-9 år, der slår sig løs i et to timer langt arrangement med diskotek, spændende konkurrencer og eksotiske drinks med tilbehør.

Den ældste gruppe fra 10-16 år tager herefter tråden op, også med heftige musikrytmer, konkurrencer og en bar, der er leveringsdygtig i det helt rigtige partitilbehør. Det er ØVI’s Svømmeafdeling, der står bag de eksotiske fester, som har tradition for at samle rigtig mange deltagere.

Tirsdag formiddag er der åbent hus på Bødkergården, hvor der vil være forskellige aktiviteter. Bl.a. er der besøg af Spar Nords maskot Frønse. Alle er velkomne.

Gymnastiknat

Østervrå Gymnastikforening (GF77) efterlyser børn og unge med masser af tid og energi, for så er de nemlig klar med udfordringer der kan matche dette overskud. Først er det de yngste op til 6 år som i en lille times tid onsdag eftermiddag kan få lov at prøve kræfter med det foreningen kalder Tons og Tummel.

Onsdag aften er der dømt Gymnastiknat i hallen. Skolebørn fra 1. til 8. klasse kan være med til den fedeste nat med sjov og spas, lyder det lokkende fra GF77, og det fortsætter til den lyse morgen. Tilmelding er nødvendig, at det skal ske senest den 13. oktober til Karoline Holst eller Ingelise Holm.

Banko

Østervrå Pensionistforening er sammen med ØVI’s Venner klar med bankoplader og gevinster torsdag aften. Det store familiebanko består heldigvis stadigvæk, en aften der traditionelt fylder Østervrå Hallen til ren råhygge for alle generationer. Vi har også mange flotte gevinster igen i år, lover arrangørerne.

Danse og fest

Fredag aften står fem harmonikaorkestre klar til at fyre den af til den store danseaften. Inden står en lækker buffet på bordet, og så skal der gang i danseskoene. Billetter og bordbestilling senest den 14. oktober hos Rita Mathiassen eller Bente Christensen.

Lørdag aften er der Efterårsfest i Østervrå Kulturhus. En lille hyggelig fest med under 200 deltagere. En lækker buffet er på menuen og orkestret Yatzy er klar til at spille op til dans. Tilmelding til Torben Bo Jensen. Arrangør er ØVI’s Venner og ØVI håndbold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå fester stadig i uge 42.......' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER