Sæby Handelsstandsforenings skøjtebane er brændt

Sæby Handelsstandsforenings skøjtebane er brændt

9. oktober 2010 - kl. 10:48 - af

Man skulle tro det var en dårlig joke, men sådan forholder det sig desværre ikke.
I forbindelse med købet af skøjtebanen, som havde debut på Tovet i Sæby sidste vinter, blev der konstateret fejl og mangler, som skulle udbedres. Derfor kontaktede Handelsstandsforeningen sælger, som lovede at klare opgaven. Den tidligere bestyrelse for Handelsstandsforeningen, returnere som aftalt banen til sælger for gennemgang og udbedring af fejl. Han tror fejlagtigt, at det fremsendte kun er de plader til banen, som er behæftet med fejl, der er sendt retur og fortæller derfor Handelsstandsforeningen, at det han har modtaget er brændt, uden ved selvsyn at konstatere hvor meget det drejer sig om.
Han er derfor noget forundret, da Handelsstandsforeningen efter et større detektivarbejde, kontakter ham, for at hører hvornår  isbanen kan forventes retur. Han mener bestemt ikke, han har isbanen, før han efterfølgende kontakter vognmanden, der har kørt banen til destruktion, og får sin bange anelse bekræftet, om at hele Sæby Handelsstandsforenings skøjtebane er væk.
Umiddelbart kunne man så tænke okay, han har en forsikring eller mindst et erstatningsansvar, så foreningen må bare have en ny.
Det ville også være tilfældet, hvis ikke den pågældende sælger af skøjtebanen var i gang med afvikling af sit firma grundet mistet egenkapital. Så for at gøre en lang historie med mange uheldige forhold kort, kan det konstateres, at Sæby Handelsstandsforening nu må gribe til lommen for anden gang, for at få leveret nye plader til banen, denne gang direkte fra fabrikken.
Et lille lyspunkt er der dog i denne kedelige historie, nemlig den, at de skøjter man sidste år lejede, nu fremsendes fra det lukkede firma til foreningens ejendom uden omkostning.
De nye plader til banen forventes leveret i november, så alle i Sæby kan have glæde af den igen, når julelysene tændes første søndag i advent.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelsstandsforenings skøjtebane er brændt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger