Kommunen kortlægger brugen af transportmidler

Kommunen kortlægger brugen af transportmidler

8. oktober 2010 - kl. 0:09 - af

Frem til årets udgang gennemfører kommunen en undersøgelse af sæbynitternes, skagboernes og frederikshavnernes brug af og holdninger til forskellige transportmidler – blandt andet cykler.

Borgmesteren opfordrer 2899 borgere

I sidste uge modtog 2899 borgere et brev fra borgmester Lars Møller med en opfordring til at give deres mening til kende i en spørgeskemaundersøgelse og dermed medvirke til at påvirke forholdene for trafikanterne i Frederikshavn Kommune. Undersøgelsens resultater bliver nemlig anvendt i udarbejdelsen af et cykelregnskab for Frederikshavn Kommune, og resultaterne vil ligeledes indgå i den fremtidige prioritering på transportområdet.

Hvem kan deltage?

Alle borgere, der er fyldt 15 år og har adresse i Frederikshavn Kommune, kan deltage i undersøgelsen, der løber frem til fredag den 31. december 2010. Alle, der ønsker anonymitet, kan besvare spørgeskemaet uden at opgive navn. Ønsker man at deltage i en om tre gavekort á 500 kroner, skal man dog opgive sit navn, e-mailadresse og postadresse. Dermed får man også mulighed for at medvirke i et brugerpanel, som vi vil spørge til råds om forhold af interesse for cyklister.

Spørgeskemaundersøgelsen gennemføres som et led i projektet Nordiske Cykelbyer, som Frederikshavn Kommune er lead partner for.

Spørgeskemaundersøgelsen er digital og gennemføres på internettet. For at deltage skal man gå ind på www.cyclingsurvey.com og klikke på teksten DK – Frederikshavn > Start undersøgelse under den lille figur

Læs mere:
www.frederikshavn.dk under Borger / Trafik / Nordiske Cykelbyer

www.nordiskecykelbyer.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen kortlægger brugen af transportmidler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger