Sæby i toppen af dansk motocross

Sæby i toppen af dansk motocross

7. oktober 2010 - kl. 0:19 - af

Vi har to sæbynitter, som har vist vilje til fight i motocross, og det har givet gevinst, skriver Lene Poulsen til SaebyAvis.dk.

Rasmus Skytte Christensen, 125 cc, blev kåret som Danmarksmester ved sidste afdeling i Holstebro og Michael Stidsborg blev. nr. 3 i Danmarksmesterskabet i 250 cc.

Ved den sidste afdeling i Jysk Fynsk Mesterskab på Uhrebanen (Herning) i weekenden, kørte Rasmus Skytte Christense sig til vinder af Jysk Fynsk Mester i 125 cc klassen og Michael Stidsborg blev efter en svær fight nr. 2 i mesterskabet.

I den kommende weekend drager de til Danmarksmesterskabet for hold i Svebølle, og målet er sat højt. Kvalifikation til A klassen, hvor alle danmkarks bedste kører møder med 3 kører pr. hold. Fra FMCK på Ørnedalen deltager: Michael Stidsborg, Rasmus Skytte Christensen og Jens Christian Skytte Christensen, slutter Lene Poulsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby i toppen af dansk motocross' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER