Chok på Sæby Museum – Annemette Løkke Berg er fyret

Chok på Sæby Museum – Annemette Løkke Berg er fyret

7. oktober 2010 - kl. 11:16 - af

Frederikshavn Kommunes sparerunde rammer nu også Sæby Museum hårdt. Museumsleder Jens Thidemann, Sæby Museum, fortæller at de på nuværende tidspunkt ikke kan overskue konsekvenserne.
De udadvendte funktioner har altid været vigtige for Sæby Museum, ligesom kontakten til turisterne m.v., registrering af lokale historier og hjemtagning af og registrering af genstande, alt sammen noget som har været en vigtig del af Annemettes dagligdag.
Jens Thidemann fortæller videre, at denne besparelse rammer dobbelt hårdt, fordi reglerne siger, at når kommunen skærer i tilskuddet, skærer staten tilsvarende.
Desuden kan Sæby Museum også få problemer med EU, fordi museet har modtaget penge fra en fond, i forbindelse med udadvendt arbejde, men dette kræver, at der rent faktisk er ansat medarbejdere til at udføre dette, men da der inden for kort tid er fyret to medarbejdere og nu Annemette Løkke Berg, er der ikke mere grundlag for at modtage penge fra EU.
Alt i alt kommer denne besparelse til at gå ud over det faglige niveau, og også museets daglige virke, slutter Jens Thidemann

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Chok på Sæby Museum - Annemette Løkke Berg er fyret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger