IF Skjold Sæby’s serie 1 tabte 4-1 i Birkelse

IF Skjold Sæby’s serie 1 tabte 4-1 i Birkelse

5. oktober 2010 - kl. 5:22 - af

Lørdag tabte serie 1 4-1 på udebane i Birkelse. Manglende effektivitet blev udslagsgivende, i en kamp hvor Birkelse tilgengæld var meget skarpe på de få chancer de fik, skriver Jens Lorenzen på klubbens hjemmeside.

HUSK næste hjemmekamp lørdag den 9/10, hvor Asaa gæster Sæby Stadion, til et vaskeægte lokalbrag, klokken 16.00.

Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' IF Skjold Sæby's serie 1 tabte 4-1 i Birkelse ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER