Stor succes ved Skjolds årlige høstfest

Stor succes ved Skjolds årlige høstfest

4. oktober 2010 - kl. 0:18 - af

Sidste weekend afholdte Skjold – Sæby stor høstfest i Nordjyllands Hallen. 300 festglade mennesker var mødt op og Syvsten Kro og Curly Flower gjorde hvad de kunne, for at aftenen skulle blive rigtig hyggelig.

Asger Mortensen, der er formand for Skjold Sæby, fortæller til SaebyAvis.dk at alt forløb som det skulle, og at det blev et brag af en fest, med glade og feststemte mennesker.

Han fortæller videre, at uden den store indsats fra de mange frivillige og samarbejdspartner var det aldrig gået. Syvsten Kro leverede dejlig mad og Curly Flower sørgede for, at også musikken var i top, så alt i alt en skøn aften, som vi håber at kunne gentage næste år, når trætheden forhåbentlig forlængst er ude af kroppen hos alle vore medhjæpere – som vi håber at kunne trække på igen til den tid.

Så endnu en gang tak til alle for den store indsats.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor succes ved Skjolds årlige høstfest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER