Stensnæsskolen har indført “Smiley ordning”

Stensnæsskolen har indført “Smiley ordning”

2. oktober 2010 - kl. 5:37 - af

Det kan være svært at holde et klasselokale rent, ryddeligt og æstetisk. Derfor har vi indført Stensnæsskolens ”Smiley ordning”.

Jeg kommer på uanmeldt besøg i klasselokalerne efter skoletid og vurderer tilstanden. Den har mildest talt været svingende og det har alle været kede af, ikke mindst vores rengøringsassistent. Klassen får en ud af tre smileyer, som tegnes på tavlen. Når en klasse har 5 mangler de blot den 6. smiley, og det er den sværeste at få. Her skal der være ryddet helt op, klassens materialer skal være sat pænt og lige samt klassens arbejder skal være synlige og ordentligt præsenteret. Får klassen den 6. eftertragtede får de en lektion, som de selv planlægger med deres klasselærer. Det kan være spil med computere, leg i gymnastiksal, oplæsning eller noget helt andet.

Har man fået den 6. smiley starter klassen forfra, og kan optjene endnu en ”lektion efter eget valg”.

Når skoleåret er færdigt, ser vi desuden på klassernes totale antal af smileyer. Den klasse med flest af får en hyggestund i klassen med rundstykker en morgen.

Klasserne er virkelig begyndt at se rigtig flotte ud, og det er en nydelse at komme på ”uanmeldt besøg”, skriver skoleleder Henrik Weinkouff i skolens nyhedsbrev.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger