Foredrag i Mølholt Forsamlingshus

Foredrag i Mølholt Forsamlingshus

1. oktober 2010 - kl. 12:18 - af

Onsdag den 13. oktober kl. 19 kommer læge Wiera Lorentzen og holder foredrag om hendes mange udsendelser med det danske forsvar med hovedvægt på Afghanistan. Entre og kaffe kr. 50.

Wiera Lorentzen modtager ikke personligt honorar, for foredrag hun holder, men vil meget gerne, at man i stedet betænker ”Projekt Østbørn”, som er et frivilligt og ustøttet arbejde for børnehjemsbørn i Katowice, Polen (Den ”sorte firkant” i Polen).

I bestemmer selv beløbet,  alt efter evne og interesse, siger hun, og evt. påtænkte gaver, som vin, chokolade og blomster ved foredragene, vil hun også meget gerne, man omregner til et bidrag til disse børnehjemsbørn, da hver krone tæller til de forældreløse børn.

Mange foredragsarrangører har med glæde støttet med et beløb, i stedet for ”honorar”, ”tak for foredraget” eller ved indsamling. Andre arrangører har støttet projektet med beløb i størrelsesorden 1.000 kr. – 5.000 kr., som bliver indbetalt direkte til projektet.

På foredragsaftenen fortæller Wiera gerne kort om ”Projekt Østbørn”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag i Mølholt Forsamlingshus ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER