En borger skriver om færdselsretningen i Algade:

En borger skriver om færdselsretningen i Algade:

1. oktober 2010 - kl. 14:24 - af

Færdselen i Algade blev forsøgsvis etableret juni 2005 for en 3-måneders periode, og da der ikke senere er sket ændringer, må den stadig være gældende.
De gældende regler er beskrevet i et brev til beboerne i de berørte tilstødende gader, dateret 1. juni 2005 fra Teknisk forvaltning i Sæby kommune, journal nr.05.13.00G01/02-1477 med hertil hørende kortbilag. Heraf fremgår tydeligt, at beboerne mellem Brabrands Alle og Klostergyden har ret til at køre i begge retninger, men at trafik fra Klostergyden skal køre gennem Strandgade, dog således at cyklister kan færdes i begge retninger i såvel Algade som Klostergyden og Strandgade.

Ergo: Den nederste del af Algade er IKKE ensrettet for beboerne på denne strækning, men for alle andre undtagen cyklister.

m.v.h.
Niels Peter Jørgensen
Algade 32
9300 Sæby

7 kommentarer til “En borger skriver om færdselsretningen i Algade:” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “En borger skriver om færdselsretningen i Algade:”

 • Det hedder altså Brabras Alle og ikke Brabrands Alle – du er måske fra samme egne som jeg – nemlig Aarhus

 • Tak for oplysningen, som er en lettelse for mig, som cykler meget, og også i begge retninger i Algade. Det har været med dårlig samvittighed, da jeg troede at der var ensrettet, også for os cyklister.
  Jeg fik endda skældud i sommers, af et par der kom gående i gaden, hvor jeg så hoppede af cyklen, og troligt trak den resten af vejen.
  Det havde jeg så ikke behøvet, efter hvad jeg kan forstå af dette indlæg.

 • Ole K. Petersen

  Til Myrna Holm
  Du er også forkert på den !!!!!
  Det er en OM` er.
  Vejen hedder: BARBRAS ALLE`

  Hilsen fra en ÆGTE INDFØDT SÆBYNIT

 • Michael Sørensen

  Kære Niels Peter

  Den reglen som du nævner er ikke sandt !!!

  Alle og enhver må køre mod vest i Algade, så længe man ikke kommer fra Klostergyden eller Strandgade. Dvs at, bor man i den nævnte del af Algade eller på anden måde vender sit køretøj på nævnte strækning er dette ikke ulovligt…

  ALGADE ER IKKE ENSRETTET!!!

  Den færdselstavle som er opsat ved krydset Algade/Klostergyden og indkørsel til Strangade fra Sdr. Ringvej, betyder ” INDKØRSEL MED MOTORKØRETØJER FORBUDT” og betyder ikke ensrettet,.

  ERGO: man må køre mod vest på de to nævnte strækninger, så længe man ikke passere de to færdselstavler. Det betyder at hvis man er på besøg i Mariehuset og vil køre i sin bil hen til JC fiskeudstyr, er dette fuldt lovligt. Man må der imod ikke køre fra JC fiskeudstyr og til Algade 31, da man så passere tavlen “indkørsel med motorkøretøjer forbudt” og dette må man ikke.

  Bor man i Strandgade (f.eks. nr. 16) må man ikke køre ind i Strandgade fra Sdr. Ringvej af, da dette vil være ulovligt. Så bor man der, må man hele vejen rundt, enten via havnen og Klostergyden eller igennem Algade..

  Håber dette var svar på hvad tavlen betyder..

  Venlig hilsen

  Indfødt Sæbynit og Kørelærer

 • Ja! Ja! sådan går det når fingrene er hurtigere end hjernen – men vi er dog enige om, at det er da et problem – er skiltningen mangelfuld? eller hvad går der galt?

 • Niels Peter Jørgensen

  Hej alle læsere
  Jeg beklager et par uheldige ting i mit hurtige svar til Sæby Avis. Jeg var ikke opmærksom på, at det kunne blive offentliggjort i sin helhed, for det var kun tænkt som en information til redaktionen. Men nu er virkeligheden blevet en anden.
  Den med Barbras Alle er ligetil, men at påstå at færselen i Algade blev etableret i juni 2005 er absolut ikke korrekt, der har været færdsel i mange hundrede år. Det var færdselsReguleringen, der blev indført første gang i sommeren 2005.
  Bortset fra disse sproglige svipsere, så er indholdet korrekt.
  Det var artiklen om en evt. ensretning i Algade som bragte mig på banen for at udrydde nogle misforståelser, som de fleste af os beboere til en vis grad har lært at leve med. I øvrigt må jeg tilføje, at de høje hastigheder de hurtigste biler påstås at køre i Algade slet ikke er mig bekendt

  m.v.h.
  Niels Peter Jørgensen

 • Borgerforeningens hjemmeside kan via Google læses på http://www.saebyborgerforening.dk

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En borger skriver om færdselsretningen i Algade:' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER