Skobutikken Zjoos kommer på nye hænder

Skobutikken Zjoos kommer på nye hænder

30. september 2010 - kl. 14:28 - af

Der arbejdes her i 12-time på en overdragelse af skobutikken i Vestergade. Hvis det lykkedes vil der også i morgen – første dag i oktober være åbent, og dermed slipper vi også denne gang for at se et tomt lokale i midtbyen.
Meget har været skrevet om butikker der lukker eller flytter udenfor centrum, men et faktum er det, at der på nuværende tidspunkt ingen lejemål er tomme i Vestergade i Sæby, og det er da en positiv tendens. Nogle butikker rykker tættere på centrum, mens andre får nye ejer, kort sagt der rykkes en del rundt i disse dage, men mon ikke det bliver til gavn for alle, såvel borgere som turister. Vi kan bl.a. sige goddag til Helle S, i den tidligere parfumebutik og ligeledes til Krop og Sjæl, der arbejder på højtryk for at blive klar i Beebob’s tidligere lokaler. Ligeledes kommer Vero Moda snart til byen, i lokalerne hvor Smykke og Gavehuset i øjeblikket holder ophørsudsalg, og slutteligt begynder det så småt at ligne en almindelig butik hos den tidligere Glarmester Christensen, hvor der snart åbner en ostebutik.

En kommentar til “Skobutikken Zjoos kommer på nye hænder” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Skobutikken Zjoos kommer på nye hænder”

  • Ja kunne der så også kommer noget i den gamle genbrugsbutik i Vestergade så vil alt jo være godt…….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skobutikken Zjoos kommer på nye hænder ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER