Høstfest i Aktive kvinders hyggeklub

Høstfest i Aktive kvinders hyggeklub

30. september 2010 - kl. 10:34 - af

Aktive kvinders hyggeklub fik en rigtig god start på den nye sæson. 40 deltagere hørte en række dejlige sange sunget af Ældresagens Seniorklub fra Frederikshavn. Traditionen tro blev der serveret kaffe med boller og æblekage, så der blev rigtig hygget og snakket. Efterårets øvrige program blandt andet byde på foredrag, lysbilleder og underholdning. Hyggeklub eftermiddagene er som sædvanligt i Musikhusets lokaler hver anden torsdag eftermiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høstfest i Aktive kvinders hyggeklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER