Algade i Sæby er ensrettet – eller er den?

Algade i Sæby er ensrettet – eller er den?

30. september 2010 - kl. 12:04 - af

Utrolig mange Sæbynitter tror af en eller anden grund, at Algade er ensrettet fra centrum mod havnen, hvilket ikke stemmer overens med sandheden.

En beboer i Algade fortæller til SaebyAvis.dk: ”Det er nærmest pinligt, at så mange mennesker i en by som Sæby ikke kan færdselsreglerne. Når folk kommer fra centrum og drøner ned gennem Algade mod havnen, så tror de, både at de har forkørselsret og påkørselsret. De tvinger folk, som kommer op ad Algade til at vende rundt, og i nogen tilfælde truer de både med øretæver og blodtud”.
Meningen med af lave indkørselsforbud fra Klostergyden og vest på ad Algade, var øjensynligt at sænke farten og trafikken i Algade. Men det eneste der er sket er, at de folk som kommer ned gennem Algade nu kører op mod 80 km/t i stedet for tidligere “kun” 60 km/t. De folk, som bor fra Algade 46 og vest på, kan frit kører mod centrum ad Algade, og det samme gælder de folk og mange turister, som kører ind i Algade fra havnen. De har ikke overholdt færdselsreglerne, men når de er kommet ind i Algade gør de altså IKKE noget ulovligt, slutter han.

Om skiltningen på stedet er for dårlig, eller om det bare er en general misforståelse blandt de lokale og turisterne er uvis, men SaebyAvis.dk vil søge svar på spørgsmålet hos Nordjyllands Politi og hos Park & Vej i Frederikshavn. Har du nogle oplevelser fra Algade eller kommentar til dette, hører vi gerne fra dig på info@saebyAvis.dk

2 kommentarer til “Algade i Sæby er ensrettet – eller er den?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Algade i Sæby er ensrettet – eller er den?”

 • Kennet tunsted

  Det kan godt være at “Sæbynitter” ikke kender de ensrettet betingelser for algade.
  MEN. Beboerne i Algade kender vist heller ikke reglerne for godt, som lastbilchauffør køre jeg tit gennem algade i min lastbil, som jeg har meget svært ved at passere Pga. at beboere ikke klipper træer som hænger ud over vejen og SKAL holdes i en frihøjde højde af 4 meter samt at de skal parkere uden for deres huse selv om der er parkering forbudt skilte. Så man skal lige feje for egen dør først…
  Jeg tænker tit når jeg holder og venter på at komme igennem, Pga biler,contenere og håndværker biler, at den dag hvor brandbilerne skal gennem, banker de ikke pænt på og spørger om de vil flytte deres biler og hvad der ellers står på vejen.

  Mvh. Kennet Tunsted

 • Jesper Christensen

  Der er rigtig mange sæbynitter, som trænger til at komme op til en fornyet teoriprøve, med den opførsel de viser, når de kører mod havnen fra byen.
  Blinkene lygter og tudehårnet i bund ,fægtende med arme og ben, samtidig med at de kører i den FORKERTE side af vejen og dermed imod færdselsretningen.
  Der kunne deles rigtig mange bøde og klip i kørekortet ud, hvis de har et sådant..
  Så se dig for når du kører mod havnen fra byen, hvis du agter at kører i den forkerte vejbane – der kan komme “lovlige” modkørende !!!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Algade i Sæby er ensrettet – eller er den? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER