Håndværksbageren på Aalborgvej udvider

Håndværksbageren på Aalborgvej udvider

28. september 2010 - kl. 14:00 - af

Morten Tietze, som er ejer af Håndværksbageren, udvider med endnu en butik, Han har nemlig overtaget Sæby Konditori i Vestergade, og vil videreføre den under sammen navn.

I starten vil alt brød blive leveret fra Aalborgvej, men planen er, at bageriet i Vestergade også skal startes op inden for nærmeste fremtid. Og her med en stor stenovn, så der fremover kan laves en masse nyt og spændende brød.

I konditoriet vil det stadig være sådan, at man kan sætte sig ned – ude eller inde – og nyde en kop kaffe og et af de mange spændende brød eller en kage. Personalet forbliver også det sammen, og der vil heller ikke komme ændringer i åbningstiderne.

Om der hen af vejen vil komme et nyt koncept, vil Morten Tietze ikke ud med på nuværende tidspunkt, men en ting vil han dog ud med, og det er, at der torsdag og fredag vil være en masse spændende tilbud.

Han fortæller til slut til saebyavis.dk, at han glæder sig til at byde nye såvel som tidligere kunder velkommen  i den nye forretning i Vestergade.

BLS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndværksbageren på Aalborgvej udvider ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER