Resultater af weekendens kampe i basketball

Resultater af weekendens kampe i basketball

27. september 2010 - kl. 9:20 - af

1. division damer. Sæby – Fjordager BK Odense 44 – 47.

Sæsonens første kamp endte desværre med nederlag til Sæbys 1. Division damer i et tæt opgør mod Fjordager BK Odense.

Første periode: 1. periode viste meget godt hvordan resten af kampen ville blive, nemlig meget tæt. Begge hold stod godt i forsvaret, så det var svært at komme til afslutninger for angriberne. Perioden ender da også så tæt som 12-13.

Anden periode: Nu får hjemmeholdet startet bedst. De finder et par huller i Odenses forsvar og kommer foran 23-18 med kun et minut tilbage, men Odense slutter perioden bedst og går til halvlegspausen 23-24.

Tredje periode: Igen Sæby bedst fra start. Odense begår mange fejl, hvor Sæbys damer kommer til mange straffekast. Odense kommer dog tilbage i kampen, men  Nordjyderne slutter bedst og er foran ved periodeslut med 36-32.

Fjerde periode: Sæby holder føringen og er foan 42-37 med 5 min. tilbage. Desvære begynder den tidligere Sæby spiller Sandie Frandsen at skyde godt fra distancen, og bliver Odenses bedste våben mod sin tidligere klub. Hun sætter en del scoringer og med 1 min. tilbage er stillingen 44-44. Sæby formår ikke at komme til de rigtige afslutninger i de sidste to angreb, men det gør gæsterne, som vinder det tætte opgør 44-47.

” Et ærgerligt nederlag, når kampen var så tæt. Med marginalerne på vores side kunne vi lige så godt have stået som vindere i denne kamp”, udtaler træner Henrik Hansen

Periodecifre:

1      12-13

2      11-11

3      13-08

4      08-15

Scoringer for Sæby:
Henriette Sørensen 14 point, Charlotte Simonsen 9, Gitte Schimmell 6, Christina Legaard 5, Nanna Jensen 4, Line Clausen 4 og Louise Munch 1 point.

Næste weekend drager holdet til Århus hvor Åbyhøj tager imod.

Serie 1 herrer   Sæby-Aalborg   31-100

Periodecifre:

1 periode 5-27

2 periode 7-25

3 periode 11-18

4 periode 8-36

Det var en for stor mundfuld for det unge Sæby hold, da de mødte det rutinerede hold fra Aalborg.

Modstanderne var både hurtigere, teknisk dygtigere og fysisk stærkere end sæbymandskabet, og der var fra start aldrig tvivl om udeholdets sejr.

Bedst for Sæby var Kenneth Christiansen med 9 point


Serie 1 damer    Sæby  – Aalborg     20 – 101

Sæbys tidligere ynglingepiger skulle for første gang prøve kræfter i en damerække.

Det skulle vise sig at blive noget af en opgave. Men pigerne kæmpede lige til det sidste og gav aldrig på noget tidspunkt op.
Sæby stillede med kun 6 spillere til kampen og spillede rigtig flot op mod ABK i de to første perioder, men i de sidste to måtte, de virkelig finde reservekræfterne frem. Aalborg valgte at køre helbanepres i de sidste to perioder, til trods for at de førte stort og det knækkede hjemmeholdet.
Alt i alt gjorde pigerne det flot. De har selvfølgelig meget at lære endnu, og det skal denne sæson  bruges til. Bedst for Sæby var Marie Smedegaard med 8 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Resultater af weekendens kampe i basketball' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger