“Standerhejsning” hos De Blå Næser i Sæby

“Standerhejsning” hos De Blå Næser i Sæby

26. september 2010 - kl. 0:14 - af

Lørdag den 2. oktober kl. 8.00 starter vinterbaderne op på en ny sæson. Det foregår på havnen i Sæby, hvor vinterbaderklubben deler lokaler med Sæby Sejlklub. Det er ved siden af Jensens Fiskehus – og som de siger – et godt sted at samles før og efter.
Hos De Blå Næser er der et godt fællesskab med hygge hver lørdag morgen kl. 8.00 med fællesbadning og efterfølgende morgenbrød, kaffe/te og en lille en til at varme sig på. Der er også fællesbadning i løbet af ugen, men det er noget, man aftaler indbyrdes fra gang til gang.
Som noget helt nyt, har vinterbaderene fået et stort ønske opfyldt – nemlig en sauna på havnen. Den vil blive præsenteret for medlemmerne ved “standerhejsningen”.
Skulle du få lyst til at prøve det kolde gys, er du velkommen til en “prøvebadning” lørdage kl. 8.00 til vores fællesbadning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER