Glaskunst med bibelske motiver i Sæby Baptistkirke!

Glaskunst med bibelske motiver i Sæby Baptistkirke!

26. september 2010 - kl. 0:46 - af

Sæby Baptistkirke er blevet betænkt med 6 flotte glasbilleder med bibelske motiver. Noahs ark, De ti bud, Juleevangeliet, Dåben, Jesu opstandelse og Velsignelsen er beretninger, som har inspireret Susanne Thingbak i hendes arbejde med farver og glas, og de seks billeder hænger nu i kirkesalen, hvor de skaber glæde og beundring.
Susanne Thingbak har de senere år arbejdet meget med glas, og senest var hun med på Torvet til Kirkernes Torvearrangement i august, med en flot udstilling af sine glasværker.
Noget af det første af hendes Kirkekunst var over Jesu 7 ”Jeg er” ord fra Johannes evangeliet. Disse indgik for 2 år siden i Åbningsaftenen på Baptistkirkens årlige Missionsstævne, hvor Sæby Baptistkirke og Østervrå Frikirke sammen stod for et program med bl.a. drama, oplæsninger, sange og videooptagelser. Disse billeder hænger nu i Saltum Baptistkirke.
De seks nye glasbilleder vil danne ramme om Sæby Baptistkirkes høstgudstjeneste den 26. september om formiddagen, både rent fysisk, men også indholdsmæssigt, idet kirkens præst Bente Højris vil inddrage dem i forkyndelsen denne dag.
Gudstjenesten vil også indeholde mulighed for at sige tak for årets høst ved at bringe nogle af afgrøderne med i kirken, og naturligvis skal nogle af de traditionelle høstsalmer og sange synges.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Glaskunst med bibelske motiver i Sæby Baptistkirke!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger