Den grimme ælling – i Sæby Kulturhus

Den grimme ælling – i Sæby Kulturhus

25. september 2010 - kl. 5:48 - af

Søndag den 10. oktober kl. 10.00 er der musikalsk dukketeater for de yngste og deres familier i Manegen – Sæby Kulturhus.

I reden er der æg. Tre små og ét stort. Ud kommer tre gule ællinger… og en stor grå. Vi ser den kluntede og nysgerrige ælling møde verden, overvinde livets forhindringer og til sidst blive en flyvedygtig svane.

Den grimme ælling er sprudlende dukkemagi for de allermindste med dukker der bliver levendegjorte på flotteste vis. Målgruppen er de 2 – 5 årige og deres familier og  denne gang har vi valgt at lægge arrangementet på en søndag.  På denne måde håber vi at kunne tilbyde travle børnefamilier en mulighed for at tage børnene ved hånden og gå en tur i børneteater på en søndag, hvor man har tid til at slappe af i familien.

Vi håber, at rigtig mange vil møde op i Manegen – Sæby kulturhus og være med til at dele en god oplevelse.

Billetter á 10 kr. stk. kan købes eller bestilles på Sæby Bibliotek (tlf. 98 45 93 00) fra torsdag den 23. september. Desuden kan der også købes billet ved indgangen, men da der er et begrænset antal pladser anbefaler vi, at man bestiller på forhånd.

Hvis Du ønsker flere oplysninger om dukketeateret, er du velkommen til at kontakte Merete Trap på telefon 98 45 91 60 eller e-mail metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den grimme ælling - i Sæby Kulturhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger