Så er der høstfest i Sæby – den kommende weekend

Så er der høstfest i Sæby – den kommende weekend

22. september 2010 - kl. 9:45 - af

Alt er klart til høstfesten i den kommende week-end i Nordjyllandshallen i Sæby.

Godt nok var rollerne for en kort stund byttet om, da Kim Müller fra Curly Flowers og Asger Mortensen, formand i SKJOLD-Sæby forleden var på Syvsten Kro for at aftale de sidste detaljer til weekendens høstfest i Nordjyllandshallen. Og alt er klar til weekendens høstfest, siger Asger Mortensen.

I år er det fjerde gang, vi afvikler høstfesten i Nordjyllandshallen. Det lokale har været hovedtemaet til dette års fest. God lokal mad fra Syvsten Kro og musik fra Curly Flowers. Det er noget folk kender og ved hvad er. Vi tror de lokale islæt, har været medvirkende til at billetsalget har været lidt bedre i år end tidligere år.  Naturligvis spiller den lavere pris på 149,00 kr. også lidt ind her. Vi har stadig billetsalg i Brugsen-Sæby og i SKJOLDs cafeteria. Bordbestilling kan ske hos Jette Christensen på telefon nummer: 28738410

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der høstfest i Sæby - den kommende weekend' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER