ØVI’s fodboldafdeling – nu med damefodbold

ØVI’s fodboldafdeling – nu med damefodbold

22. september 2010 - kl. 6:36 - af

Et helt færdigpakket damefodboldhold har banket på døren til ØVI’s fodboldafdeling med ønske om at få lov til at spille i klubben, og hvad kan man ønske sig mere, når det samtidig er det, der står på ønskesedlen?

12 fodbolddamer, en træner og en sponsoraftale om et komplet sæt spillerdragter har netop meldt sig ind i ØVI’s fodboldafdeling. Hele truppen har tidligere spillet i Sæsing, men har valgt et kollektivt klubskifte.

I ØVI er vi rigtig godt tilfredse med den uventede gave, fortæller en begejstret fodboldformand Henrik Fynshave, vi har lige netop før ferien forsøgt at få etableret et damehold men uden held, så det her kan slet ikke være bedre.

De 12 nye klubmedlemmer er en fasttømret flok, som har spillet sammen i flere år, og de er vilde med det. Alene spillernes hjemadresser, der tæller byer som Tornby, Tylstrup, Østervrå, Syvsten og Thorshøj, fortæller vist kun med al tydelighed, at her er tale om kammeratskab og sammenhold, og det mærkes da også tydeligt på tonen spillerne imellem.

Yngste spiller er 20 år og et par stykker har rundet 50 – gennemsnitsalderen er godt 33 år. En god blanding af ungdom og den mere modne erfaring, som bl.a. er hentet i Jerslev, Thorshøj, Sæsing og Østervrå.

Holdets træner gennem flere år er John Nielsen, der også er ret godt tilfreds med klubskiftet. Han bor nemlig nabo med stadion i Østervrå.

Pigerne kom heller ikke tomhændet når det gælder spilledragter. De havde på forhånd lavet sponsoraftale med værtshuset Bjesken, Hjørring.

Damerne spiller i JBU’s turnering for 7-mands hold, men har også meldt sig ind i en privat turnering, og endelig så har de også planer om at spille indendørs i vinterperioden.

Mandag aften spillede holdet sin første kamp, som de, helt mod sædvane, desværre tabte, og det var de bestemt ikke stolte af. Optimismen er dog intakt. Næste uge gælder de Sæsing, og her skulle der gerne komme point på tavlen. Vi er måske ikke på papiret det bedste hold, men vi har en kampgejst der vil noget, forsikre ØVI’s nye fodboldspillere.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ØVI's fodboldafdeling – nu med damefodbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger