Et sted, hvor etikken er i højsæde!

Et sted, hvor etikken er i højsæde!

20. september 2010 - kl. 0:20 - af

Midt i en tid med kommunale besparelser og problemer med at få kommune-sammenlægningseffekten til at materialisere sig, må det vel være tilladeligt at nævne et område, hvor det er lykkes at fastholde og udvikle den positive linje.

Som nyt medlem af Bruger/Pårørende rådet på Plejehjemmet Rosengården i Sæby, vil jeg henlede opmærksomheden på en kommunal institution, der bør fremhæves som endog meget velfungerende.

Set fra en pårørende synsvinkel, er det dejligt at opleve et personale, der med stor empati og viden gør alt for at beboerne får en værdig og dermed behagelig tilværelse i trygge omgivelser. Der er for mig ingen tvivl om, at ledelsen til stadighed sørger for at der sker en opdatering af ny viden og at denne kommer hele personalet, og dermed den enkelte beboer og dennes meget forskellige behov og muligheder, til gode.

Rosengården har ”hjemlig” hygge, mad duft og mange aktiviteter for stedets beboere, ligesom de pårørende inviteres med til at deltage i flere arrangementer. Til stadighed med varsomt hensyn til ikke at skabe for megen uro hos og omkring vore kære. Som jeg ser det, må det skyldes den meget hensigtsmæssige personalesammensætning og en stor etisk indsats af personer omkring stedet.

Hvis der er territoriale grænser mellem de forskellige personale grupper og udefra kommende frivillige hjælpere, er disse godt og grundigt skjult. Alle arbejder sammen for den fælles målsætning!

Det vil derfor være ønskeligt om denne ”rollemodel” fastholdes og udvikles, så Frederikshavn Kommune også fremover vil fremstå som en kommune, hvor man lever op til en respektfuld tilværelse for kommunens ældre borgere. Kort og godt; Rosengården er et sted, hvor man føler sig velkommen!

Venligst

Flemming Sten

2 kommentarer til “Et sted, hvor etikken er i højsæde!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Et sted, hvor etikken er i højsæde!”

  • Jeg kan kun give Flemming Sten ret. Jeg er kommet der siden Rosengården blev bygget i forbindelse med mit job i Sæby Kommune og der er trods skiftene ledere bevaret en aldeles god ånd og et miljø som nærmer sig det perfekte.

  • Tak for et godt indlæg Flemming og Kurt.
    Det luner med positivitet

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et sted, hvor etikken er i højsæde!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER