Jubilæumsskrift i anledning af skolejubilæum

Jubilæumsskrift i anledning af skolejubilæum

19. september 2010 - kl. 11:04 - af

I anledningen af Torslev Skoles 50 års jubilæum er der udgivet et jubilæumsskrift, der i ord og billeder beskriver udvalgte store og små begivenheder i skolens historie.

Beretninger fra tidligere elever og lærere er sammen med de trykte mediers omtale af skolen gennem tiden blevet til et lille historisk skrift på 64 sider illustreret med fotos – venligst udlånt af bidragsyderne.

Arbejdsgruppen bag jubilæumsskriftet har udover en historisk beskrivelse af skolens udvikling gennem 50 år valgt at lade elever og læreres beretninger fylde mest. Skoleleder Ellen Høgh kommer naturligvis også til orde både i forordet, men også i sit indlæg, der beskriver skolen i dag og fremover. Skriftet indeholder desuden indlæg om Mediateket, pedellen og elevrådet samt en oversigt over skolens ledere gennem alle årene.

Østvendsyssel Folkeblad har stået for opsætning og layout i samarbejde med arbejdsgruppen. Resultatet er blevet et flot indbundet skrift opsat i et læsevenligt format og fint illustreret i farver. Nordjyske Bank har medvirket ved udgivelsen af skriftet.

Det har været en rigtig spændende opgave at arbejde med jubilæumsskriftet, lyder det fra arbejdsgruppen, vi har modtaget mange sjove beretninger og selv haft lejlighed til at vende egne oplevelser. Det har været et noget af et arbejde at skulle udvælge det, der er kommet med i den trykte udgave af jubilæumsskriftet, men heldigvis har Østervrå Lokalhistoriske Forening tilbud at hele materialet kommer til at ligge på foreningens hjemmeside, så alt indsamlet materiale bliver tilgængeligt, forsikre udvalget, der består af Ernst Bechman, Karen Baier, Vivi Dybdahl og Åse Bakland.

Jubilæumsskriftet kan købes i forbindelse med skolens reception med åbent hus og jubilæumsfesten i hallen lørdag den 18. september eller ved henvendelse til Torslev Skole.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæumsskrift i anledning af skolejubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER