IF Skjold Sæbys serie 1 vandt hjemme 2-1 over Hjørring

IF Skjold Sæbys serie 1 vandt hjemme 2-1 over Hjørring

18. september 2010 - kl. 5:13 - af

Lørdag den 11/9 gæstede Hjørring AIK Frem Sæby Stadion i fodboldens serie 1. En kamp hjemmeholdet slap bedst fra, og vandt 2-1 efter 0-0 ved pausen.
Karsten Thomsens unge Sæby-mandskab så til kampen således ud (4-4-1-1):
Stefan W. Henriksen
Anders Engen – Jeppe Vittrup – Nicolaj Eliasen – Anders Lykke
Dennis Poulsen – Daniel Overlade – Patrick Nødgaard – Bjarke Skov
Jens Lorenzen
Tobias Overlade

Bænken: Patrick Pedersen, Patrick Hoffmann og Simon Rafn (blev ikke benyttet)

Fra kampens start satte hjemmeholdet sig på spillet, og satte Hjørring Frem under pres. Kort inde i kampen opstod den første chance til hjemmeholdet, da Jens Lorenzen slap igennem Frem’ernes forsvar, men desværre blev hans flade afslutning afvist med en flot benparade fra Frem-keeperen. Hjemmeholdet forsøgte sig i perioden herefter med et højt pres, og det stressede tydeligt Frem’erne der satte en del bolde til i opspillet. I perioden blev det til et par halve chancer, således havde Tobias Overlade og Dennis Poulsen hver et forsøg, der sneg sig snært uden om fjerneste målstolpe. I første halvleg kom gæsterne ikke frem til det store, de var således kun halv farlige ved en række dødbolde, men første halvleg sluttede som den startede, 0-0.

Fra anden halvlegs start kom hjemmeholdet igen godt i gang, og efter knap 10 minutter kastede spilovertaget også et mål af sig. Efter en god tur i højresiden serverede Dennis Poulsen et flot fladt indlæg i fødderne på Tobias Overlade, der resolut sparkede bolden op i nettaget, og derved var stillingen 1-0 til hjemmeholdet. Scoringen gav Sæby mod på mere, og i minutterne efter føringsmålet jagtede de den 2-0 scoring, der ville give en komfortabel føring, men flere gode muligheder blev desværre misbrugt. Herefter overtog Hjørring Frem initiativet i kampen, og via et hav af dødbolde lagde de nu Sæby under pres. Vi skulle dog helt hen til 7 minutter før tid, før der for alvor opstod dramatik i kampen. I forbindelse med et hjørnespark begik en Sæby-spiller, ifølge kampens dommer, straffespark. Selvom Stefan Henriksen efterfølgende valgte den rigtige side, kunne han lige akkurat ikke nå ud til det flade spark, og stillingen var dermed 1-1. Kort efter havde Hjørring Frem endnu en mulighed fra kanten af feltet, men Frem-spillerens flade afslutning blev ikke for alvor farlig. Sæby spillerne forsøgte i de døende minutter at score det afgørende mål, og heldigvis lykkedes det. Dennis Poulsen var endnu engang i oplæggerens rolle, da han stak bolden i dybden til Tobias Overlade, der modtog den på kanten af feltet, for derefter sikkert at udplacere Frem-keeperen. Herefter kunne jublen bryde løs, og hjemmeholdet hev således en fortjent 2-1 sejr hjem.

Man of the match: Dennis Poulsen med 5 stemmer.

Tekst: Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæbys serie 1 vandt hjemme 2-1 over Hjørring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER