”Arbejdspladsen motionerer” – høj puls med kollegerne

”Arbejdspladsen motionerer” – høj puls med kollegerne

18. september 2010 - kl. 4:22 - af

På mandag den 20. september lyder startskuddet til Dansk Firmaidrætsforbunds store landsdækkende motionskampagne ”Arbejdspladsen motionerer”, der gennem 8 år har været en fast del af danskernes hverdag på en masse danske arbejdspladser.
Sidste år kastede ikke mindre en 27.500 ansatte på danske virksomheder sig ud i tre ugers sveddryppende motion med alt lige fra cykling, løb og fitnessaktiviteter, til græsslåning med ”håndskubberen”.
Budskabet er, at al motion tæller – og at man ikke behøver at være supermotionist for at gøre en forskel for sit eget helbred – alle former for bevægelse tæller – blot man rører sig 30 minutter dagligt og får pulsen op.
Og gevinsterne ved at deltage er mange – mere sunde og glade medarbejdere, der opnår et fællesskab omkring andet end det rent arbejdsmæssige, og sågar kan konkurrere både mod hinanden og andre virksomheder, og dermed får tilført en motivationsfaktor til at motionere endnu mere – og som rosinen i pølseenden – muligheden for at vinde en rejse for hele ens hold til et eksotisk rejsemål – i år kan man vinde en rejse til ikke mindre end 100.000 kr.
Og dette års kampagne tegner også til at blive en deltagermæssigt succes:
– Der er tradition for, at den overvejende del af deltagerne melder sig til tæt op til tilmeldingsfristen, og deltagerantallet ligger på nuværende tidspunkt på et stort set identisk niveau med niveauet sidste år – så vi er af den opfattelse, at vi også i år opnår et godt resultat rent deltagermæssigt, fortæller kampagneleder Jakob Thøger Michelsen.
Kampagnen løber i ugerne 38, 39 og 40 fra den 20. september til den 10. oktober 2010. Deltagelse koster kun kr. 32,- + moms pr. person.
Sammen med sine kolleger laver man et hold på mellem 4 og 16 deltagere. Man udnævner en holdkaptajn, som står for tilmelding på hjemmesiden og er kontaktperson til Dansk Firmaidrætsforbund.
I løbet af de tre uger kampagnen kører, skal man forsøge at motionere mindst 30 minutter dagligt – dog ikke nødvendigvis i arbejdstiden – al motion tæller.
De daglige motionsminutter kan noteres på hjemmesiden eller på et resultatskema, der kan hentes på hjemmesiden. Man kan også indsende motion via SMS.
Hvis man anvender en skridttæller, kan man omregne sine skridt til motionsminutter på hjemmesiden, inden man skriver dem ind. Man kan tilkøbe skridttællere på hjemmesiden, når man opretter eller har oprettet et hold.
Hvis man har lyst til at dyste internt på sin arbejdsplads, eller imod nabovirksomheden, kan man ved kontakt til Dansk Firmaidrætsforbund tilmelde sig virksomhedsdysten.
Når kampagnen er ovre, trækker Dansk Firmaidrætsforbund lod blandt alle deltagende hold om et rejsegavekort på kr. 100.000.
For holdkaptajnerne trækkes desuden lod om en masse andre lækre præmier.
Læs mere på www.arbejdspladsenmotionerer.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Arbejdspladsen motionerer” – høj puls med kollegerne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger