Torslev Skole i jubilæets tegn…..

Torslev Skole i jubilæets tegn…..

17. september 2010 - kl. 0:55 - af

Tværfaglig undervisning, reception og jubilæumsfest markerer 50 års jubilæet på Torslev Skole.

Hele skolen har i længere tid været optaget af at planlægge den store festdag. I dagene op til jubilæumsdagen, den 18. september splittes undervisningen op på skolen, sådan at eleverne kommer til at arbejde på forskellige værksteder, på tværs af deres klasser og hvor det er muligt, sammen med deres venskabsklasser.

Programmet er meget alsidigt, men fælles for alle værksteder er, at tiden både fortid og nutid er med på en eller anden måde. Der skal f.eks. laves powerpoint præsentation over jubilæet og en jubilæumsavis er også på trapperne. Modeshow med tøj fra den sidste 50 år, gamle lege og husgerning med bl.a. kærnemælkssuppe er også med. Flere værksteder kommer til at efterlade spor til fremtiden. Det gælder bl.a. et skulpturværksted med stenhugning, en billedfrise med elevernes selvportrætter og en tidskapsel, hvor alle lægger et brev, en tegning, et digt eller andet i kapslen, der først må åbnes om 25 år. For blot at nævne nogen, af de i alt 12 værksteder, eleverne kommer til at stifte bekendtskab med, i en uge, hvor hver dag indledes med at eleverne tager opstilling i skolegården, præcis som det var en gang.

Kort sagt en rigtig spændende uge, der kulminerer lørdag eftermiddag den 18. september, hvor mange af ugens aktiviteter bliver præsenteret ved en officiel reception og åbent hus på skolen, fortæller skoleleder Ellen Høgh. Vi håber at se alle, der på en eller anden måde har haft tilknytning til skolen gennem de 50 år – elever, personale – både nuværende og tidligere, men også samarbejdspartnere, skolenævns- og bestyrelsesmedlemmer m.fl.

Det helt store brag skal stå i Østervrå Kultur- og Fritidscenter lørdag aften, hvor 600 tidligere elever har meldt sig til spisning, oplyser Ellen Høgh. Dertil kommer ca. 70 nuværende og tidligere ansatte på skole. Heldigvis har vi fået rigtig god hjælp til alle de praktiske opgaver. Et ukendt antal frivillige hjælpere fra lokalområdets foreninger, stiller op denne aften for at hjælpe med servering, salg i baren, oprydning m.m. For deres indsats modtager de et kontant beløb til deres forening, uden deres hjælp ville vi slet ikke kunne løfte opgaven, lyder det fra en taknemlig skoleleder, og det gælder også det store arbejde, som mange tidligere elever, ansatte, skolebestyrelsesmedlemmer m.fl. har lagt i vores jubilæum.

Der er virkelig lagt op til en dag i gensynets og nostalgiens tegn, og vi glæder os bare rigtig meget til at se så mange så muligt, slutter Ellen Høgh.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torslev Skole i jubilæets tegn.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER