”Den sultne larve Aldrigmæt” på Sæby Bibliotek

”Den sultne larve Aldrigmæt” på Sæby Bibliotek

17. september 2010 - kl. 6:18 - af

Kom med mig og se… hvad vil der ske? Trygt inde i en piges hemmelige hule, inviteres publikum med på en rejse fra mandag til søndag.

Sådan starter teaterstykket ”Den sultne larve Aldrigmæt”, en dukketeaterforestilling der er baseret på Eric Carles billedbog af samme navn. Det er en skøn, enkel, historie med farver og poetisk dybde, og derfor er den perfekt til de små fra 1 ½ – 4 årige.
Forestillingen handler i al sin enkelhed om en larves forvandling til sommerfugl. Larven siger hej, tirsdag kigger den på mig, onsdag deler vi en blomme, torsdag sidder den i min lomme, fredag er den væk – er den gnaven?, lørdag får den ondt i maven. Søndag sker der magi, en larve slippes fri.
Forestillingen er en co-produktion mellem Teatret St. tv. og Nørregaards Teater.
I dette efterår, har vi har valgt at prøve at lægge en dukketeaterforestilling en formiddag midt i ugen for at åbne op for dagplejere og andre institutioner, som normalt ikke har mulighed for at møde op til børneteater, når det afholdes i weekenderne, så onsdag den 29. september 2010 kl. 10.00 løber dukketeaterets forestilling over scenen i Manegen – Sæby Kulturhus. Samtidig håber vi at mange andre også vil møde op til forestillingen, selv om vi godt ved at mange desværre er på arbejde. Men hvad med at tage en velfortjent fridag sammen jeres børn, og mød op i Manegen – Sæby Kulturhus til en hyggelig oplevelse?
Billetter  til kr. 10,- pr. stk. kan købes på Sæby Bibliotek fra torsdag den 16. september eller ved indgangen. Vi anbefaler, at deltagerne køber billet på forhånd, da der er et begrænset antal pladser til forestillingen. Hvis du har lyst til at høre mere om forestil-lingen, er du velkommen til at kontakte Merete Trap på telefon 98 45 91 56 eller e-mail metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Den sultne larve Aldrigmæt” på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER