55-årig landbrugsmedhjælper døde af sine kvæstelser

55-årig landbrugsmedhjælper døde af sine kvæstelser

16. september 2010 - kl. 8:42 - af

Den 55 årige mand fra Hjallerup, der søndag fik et helt læs kartofler over sig, er nu død af sine kvæstelser, oplyser Nordjyllands Politi. Ulykken skete på Tryvej ved Dronninglund, hvorfra manden blev kørt til traumecenteret på Aalborg Sygehus. Han pådrog sig i forbindelse med ulykken alvorlige kvæstelser i hovedet, som han nu er død af, oplyses det.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '55-årig landbrugsmedhjælper døde af sine kvæstelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER