Sæby mesterskab i indtagelse af familiepizza!

Sæby mesterskab i indtagelse af familiepizza!

15. september 2010 - kl. 11:52 - af

Svend Sandager fra Svend’s Pizza, har besluttet sig for at krydre weekendens arrangement på Torvet med et usædvanligt mesterskab. Kort fortalt skal deltagerne indtage en familiepizza på tid, og de tre hurtigste præmieres, ligesom den hurtigste udråbes som Sæby Mester. Konkurrencen løber af stablen lørdag kl. 12 på Torvet, og Svend opfordre alle til at komme og heppe på deres favorit, eller måske bare for at nyde en pizza til en ekstra god pris i dagens anledning.
Svend Sandager fortæller til SaebyAvis, at der er plads til otte deltagere, efter ”først til mølle princippet”, så det er med at skynde sig, hvis man mener, man har plads til en pæn stor familiepizza i maven. Tilmelding sker hos Svend, og han understreger, at det selvfølgelig ikke koster noget at deltage, men han håber da på en succes oplevelse, der kan blive til en tilbagevendende begivenhed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby mesterskab i indtagelse af familiepizza! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER