Informationsmøde om etablering af frivilligcenter

Informationsmøde om etablering af frivilligcenter

15. september 2010 - kl. 0:05 - af

Der har længe været et ønske om, at Frederikshavn Kommune etablerer et frivilligcenter, der kan servicere hele Frederikshavn Kommunes frivillige og foreninger, der udfører frivilligt socialt arbejde.

Det er nu blevet muligt at etablere et nyt frivilligcenter, idet Socialministeriet har bevilget puljemidler til selve planlægningen af et nyt frivilligcenter. Målet er, at frivilligcentret skal kunne servicere alle frivillige foreninger i kommunen.

Ikke-kommunalt frivilligcenter, men…
Et frivilligcenter kan ikke være kommunalt, men Frederikshavn Kommune vil gerne støtte op om etableringen og tage sig af en række praktiske opgaver i den forbindelse.
Etableringen af frivilligcenteret er helt afhængig af de frivilliges indsats. For at få det bredest mulige afsæt inviterer Frederikshavn Kommune alle, der udfører frivilligt socialt arbejde, til informationsmøde om etableringen af det nye frivilligcenter.

Projektgruppe
På informationsmødet nedsættes en projektgruppe, der skal arbejde videre med at planlægge etableringen af det kommende frivilligcenter. Vi vil derfor opfordre så mange som muligt til at møde op og komme med gode idéer til, hvordan det kommende frivilligcenter skal planlægges og udformes.

Hvornår og hvor
Informationsmødet afholdes torsdag den 23. september kl. 17-19 i Arena Nord, Rimmens Allé 37 i Frederikshavn. Mødet foregår på 1. sal i Spar Nord Lounge 2.

Frederikshavn Kommune er vært for et lettere traktement, og af hensyn til det praktiske beder vi om, at man tilmelder sig informationsmødet.
Tilmelding kan ske til Gitte Schimmell senest mandag den 20. september på tlf.: 98 45 53 43 eller på e-mail: gisc@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Informationsmøde om etablering af frivilligcenter ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger