Indbrud i optikerforretning i Sæby

Indbrud i optikerforretning i Sæby

14. september 2010 - kl. 12:16 - af

Natten mellem mandag og tirsdag var der indbrud hos Torvets ure og optik i Vestergade i Sæby. Tyven skaffede sig adgang til forretningen ved at opbryde et mindre vindue til baglokalet med to koben. I forretningen blev udstillingsmontren knust, og tyven fjernede mellem 30 og 40 ure fra stedet. Jens fra Torvets ure og optik fortæller, at tyvene har stjålet butikkens ”natudstilling”  og er derfor kommet af sted med et begrænset udbytte, som efter alt sandsynlighed er både ridset og beskadiget i forbindelse med knusningen af ruden i montren.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i optikerforretning i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER