Folk sad som sild i en tønde trods skidt vejr

Folk sad som sild i en tønde trods skidt vejr

11. september 2010 - kl. 14:31 - af

Dagens arrangement på Torvet i Sæby under temaet “gratis sildebord”, blev som altid et tilløbsstykke. Som en sagde: “Gratis mad er min livret”, og det kan der jo være noget om. Masser af mennesker trossede regnen og listede sig ned på Torvet, hvor Svend Sandager diskede op med sild i lange baner, de blev på behørig vis skyllet ned med fadøl og nogle steder med en snaps til bentøjet. Udover gratis sild, havde de kræmmere, der ellers har til huse på Krystaltorvet, i dagens anledning taget opstilling på det “store” torv, med mulighed for at vise frem fra gemmerne. Der blev dog noget hurtigere end ellers tomt på Torvet, da regnen ved middagstid tog til. Arrangører af dagens program var Sæby Handelsstandsforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folk sad som sild i en tønde trods skidt vejr ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger