IF Skjold Sæbys serie 1 led dumt og unødvendigt nederlag

IF Skjold Sæbys serie 1 led dumt og unødvendigt nederlag

10. september 2010 - kl. 0:30 - af

Lørdag den 4/9 2010 var IF Skjold Sæbys serie på besøg hos Lindholms divisionsreserver i fodboldens serie 1. Kampen faldt ud til hjemmeholdets fordel, da de kunne juble over en 5-3 sejr, efter 3-2 ved pausen.

Til opgøret havde Sæbys træner Karsten Thomsen valgt følgende unge hold (4-4-1-1):

Stefan W. Henriksen

Simon Rafn – Jeppe Vittrup – Tobias Overlade – Anders Lykke

Steffen Rasmussen – Daniel Overlade – Jens Lorenzen – Dennis Poulsen

Patrick Nødgaard

Nicolaj Eliasen

Bænken: Patrick Hoffmann, Anders Engen og Bjarke Skov

Med en gennemsnitsalder på bare 21 år, var det en flok unge knægte der skulle forsøge at hente point mod Lindholms noget mere rutinerede mandskab. Om det var et udtryk for mangel på rutine skal være sig usagt, men desværre lavede det unge Sæby hold kampen igennem et hav af personlige fejl, der desværre kostede dyrt og i sidste ende blev udslagsgivende for kampens resultat. Sæby starter ellers kampen fornuftigt, men Lindholm blev hurtigt lukket ind i kampen, da en Sæby-forsvarsspillere ville spille tilbage til egen målmand.  Afleveringen blev for kort, hvorefter en Lindholmspiller opsnappede bolden og scorede til 1-0, uden chance for Sæby-keeper Stefan Henriksen. Kort efter blev det også til 2-0, da en Lindholmangriber kom først på et indlæg efter udmærket Lindholm-opspil i højresiden. Heldigvis reducerede Patrick Nødgaard kort efter, da han sparkede bolden i kassen efter et hjørnespark, og derved var spændingen tilbage i opgøret. Dommeren mente dog, at forestillingen blev lidt for spændende, og valgte derfor helt uforståeligt at fløjte et straffespark efter en hel ren tackling i feltet. Det udnyttede Lindholm, og de var således foran 3-1. Kort inden pausen fik Sæby dog igen reduceret, da Dennis Poulsen opsnappede bolden i højresiden efter et aggresivt pres – herefter han sendte et præcist indlæg ind i fødderne på Jens Lorenzen, der sparkede bolden i kassen første gang. Derved var stillingen 3-2, og de to hold kunne gå til pause.

I anden halvleg forsøgte Sæby fortsat at presse Lindholm, og holdet kom da også tættere og tættere på. Desværre tog det unge hold sig en ordentlig blunder midt i halvlegen, i en periode hvor de ellers var i overtal. En Lindholm spiller modtog bolden et stykke uden for feltet, og mens samtlige Sæby-spillere så passivt til, sparkede han flot bolden op i det ene målhjørne og dermed 4-2 til hjemmeholdet. Sæby-spillerne fortsatte ufortrødent presset, og Jens Lorenzen fik sparket bolden i kassen langs den ene stolpe, efter at have modtaget den lidt uden for feltet. Der var nu igen tro på tingene i Sæby-lejren, men endnu engang måtte spillerne kæmpe forgæves. På en kontra blev en Lindholm spiller nemlig nedlagt i feltet, og denne gang fløjtede dommeren korrekt og pegede på pletten. Det efterfølgende straffespark blev sikkert omsat, og Sæby var nu bagud med to mål igen. Herefter synes kampen afgjort, og der blev således ikke scoret yderligere.

Man of the match: Jens Lorenzen med 4 stemmer

Tekst: Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæbys serie 1 led dumt og unødvendigt nederlag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER