Frederikshavn/Sæby Autosport tog for sig af pokalerne

Frederikshavn/Sæby Autosport tog for sig af pokalerne

10. september 2010 - kl. 11:38 - af

Frederikshavn/Sæby Autosport beviste at de er den mest vindende klub i Rallycross i Danmark, da de lørdag d. 4 september vandt adskillige mesterskabspokaler i DM serien for Rallycross og Crosskart som blev afviklet på Nisseringen ved Næstved.

I Crosskart for 125 ccm havde Emil Kristensen fra Lendum vundet adskellige heats. Han blev samlet nummer 3 i DM og samlet nummer 2 i den landsdækkende Crosskart klub Danmark Cup.

I Croskart for 250 ccm havde Frederikshavn/Sæby Autosport Ex DTC køreren Leon Sørensen på skamlen. Leon vandt dagens løb, blev nummer 2 i den samlede DM serie, og blev kåret til årets Rookie of the year 2010 i klassen.
I Croskart for 500 ccm var Kim Klitlund fra Hjørring kommet tilbage i toppen. Efter et par hårde løb var Kim atter kommet tilbage som frontrummer. Kim Klitlund sluttede som nummer 3 i DM serien, og som nummer 2 i den landsdækkende Crosskart klub Danmark Cup.

Udover de fine resultater i Crosskart, vandt Frederikshavn/Sæby Autosport mesterskabet for hold i Rallycross.

I klassen Division 1A var Rune Staudt fra Brønderslev rigtigt godt kørende. Rune har generelt været stærkt kørende i sin Citroen C2 i 2010, og sluttede DM finalen som nummer 2 på dagen, og sluttede som samlet nummer 2 i DM

I Division 2 var Frederikshavn/Sæby godt repræsenteret i toppen. Rasmus Nielsen vandt DM for 3 år i træk i sin Honda Civic, mens den erfarne Søren Rud Jensen fra Frederikshavn sluttede som nummer 2 på dagen og blev samlet nummer 2 i DM. Søren Rud Jensen kører Rover Metro som eneste mand i Division 2. Sørens Rover har vist sig fra sin gode side blandt klassens stærke Opel’er, VW og Peugeot.

I klassen Super National over 2000 ccm. Var der kamp lige indtil det ternede flag. Kampen var mellem de 2 kørere fra Frederikshavn/Sæby Autosport, den eksisterende mester Troels Daarbak fra Østervrå og den tidligere mester fra Frederikshavn, Robert ”Raket” Jensen.

Robert Raket førte med kun 2 point ned til Troels, som fik et puf af en anden konkurrent, og måtte kæmpe sig op igennem finale heatet. Robert ”Raket” Jensen vandt dagens løb, og blev Dansk Mester 2010 i sin Opel Astra, mens Troels Daarbak sluttede som en flot nummer 2 i både dagens løb og den samlede DM stilling.
Det vil være muligt at møde kørerne og se deres biler samt pokaler, som vil være udstillet til 6 adfeling af DM for Folkerace på Ørnedalsbanen d. 12/9 – 2010

Skrevet af: Dennis Munch

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn/Sæby Autosport tog for sig af pokalerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger